Az elmúlt időszakban hangos volt a hazai média Balázs Pali megújulása kapcsán.(Mi is hírt adtunk róla...) Annak ellenére, hogy új dalai mind a szakma, mind a közönség körében elismerést váltott ki, az énekes izgalmas, titkos szavazást kezdeményezett a zenekari tagok között, erről mesélt nekünk...

Balázs Pali sajtófotóBalázs Pali sajtófotó

- 24 éves pályafutásom legnyugodtabb nyarán vagyok túl,az első időszakban nagyon furcsa volt, hogy a szokásos hétvégi koncertek, fellépések elmaradtak. Kerestem magamnak új kihívásokat, sokat kirándultam, sportoltam és az új szenvedélyemnek, a hajózásnak éltem. Közben a zenekarommal természetesen próbáltunk, az „újratöltött", nagyszínpadra hangszerelt dalaimat folyamatosan csiszolgattuk, alakítgattuk. A zenekarom tagjaival egy titkos szavazást is szerveztünk az egyik próbán. A 90 perces élő koncerten 20 dalt szoktunk játszani, természetesen korábban is megvolt mindenkinek a maga egyéni kedvence. Azt kértem a fiúktól, hogy a legjobban szeretett dalukat írják fel egy cetlire. Magam is meglepődtem, hogy ennyire egyértelmű lett a végeredmény, mivel mindenki a "Vár rám az élet" című új dalt választotta.
Nagy öröm számomra, mivel magam is úgy érzem, hogy a jövőm szempontjából egy értékes dal született és ami talán ennél is fontosabb a közönségem is nagyon gyorsan megkedvelte, ezért alig várom, hogy élőben is együtt énekeljük.

Balázs Pali legutóbbi "Vár rám az élet" dalával a legnagyobb videómegosztó portálon és a kárpát-medencei magyar rádiókban is egyaránt sikeres: