Balázs Pali „Majd holnap írok” című nagylemezét Fonogram-díjjal jutalmazták. A magyar zenei élet legrangosabb kitüntetése nem is érkezhetett volna jobbkor az énekes életében, mivel óriási átalakuláson és zenei megújuláson ment keresztül másfél évvel ezelőtt.  A legutóbbi albumán az élőzenekaros koncertek varázsát kiválóan tükröző pop-rock szerzemények kaptak helyet; mindez annak tudható be legfőképp, hogy a jövőben koncertjeit kizárólag zenekari felállásban képzeli el az énekes. - Közölte portálunkkal a You and Media Management.

Balázs PaliBalázs Pali

 Az elismerésről így nyilatkozik az énekes:

– Önmagában már az hatalmas megtiszteltetés, hogy a szakma az év lemezének választ egy albumot. Az én esetemben azonban még nagyobb súlya van ennek, hiszen másfél évvel ezelőtt jelentős lépésre szántam el magam két évtizedes, sikeres pályafutás után. Mind zenei téren, mind imidzsben hatalmas váltást léptem meg, ami kétesélyes volt – tette hozzá.

Úgy fogalmazott a hozzánk eljuttatott sajtóközleményben, hogy akár el is fordulhattak volna tőle a rajongók, hiszen egy jól bejáratott utat kockáztatott, és fogalma sem volt, hogy miként fogadják majd az emberek az új külsejét, és az új zenei stílusát. – Az is benne volt a pakliban, hogy elfordulnak tőlem a rajongók, és a szakma sem érti majd a pálfordulást. Ehhez képest még nagyobb tábort sikerült magam mellé állítani, akiket megérintettek a gondolataim. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy sokadik fénykoromat élem – árulta el az énekes.

 Azt is megtudtuk, hogy a szakma és a rajongók elismerése múzsaként hatott Balázs Palira, ugyanis elkészült a legújabb dala , mely elmondása szerint már alig várja, hogy kirúgja a stúdió falát és megmutassa magát a közönségnek! Amíg azonban várunk az újdonság megjelenésére, íme a „Majd holnap írok” című Fonogram-díjas nagylemez címadó slágere: