A B.M.C MUSIC COMPANY 2020 tavaszán véletlenül alakult formáció, akik még szinte „soha” nem dolgoztak együtt.  Bemutatkozó daluk igazán kellemes hangulatúra sikeredett. (Egyszerű akkordok, egyszerűbb szöveggel, mégis olyan a dalszöveg témája, ami picit elgondolkoztató).  

BMC sajtófotó / Fotó: Csányi IstvánBMC sajtófotó / Fotó: Csányi István

 „A Dal maga, egy fürdőkádban született, egy csöpögő csap kapcsán. Végleges formáját, csak alakítottuk, vagy az élet adott hozzá. Arra gondoltunk a nyár kapcsán, hogy hiányoznak azok az igazi „sütögetős” dalok, egy baráti közös „kerti-party” meghatározó hangulataként.” - adta hírül portálunknak a formáció vezetője Czikora Tamás (szövegíró, zenei producer); aki Groovehouse 2002-ben hatalmas sikert aratott "Hajnal" című slágerének egyik szerzője.

A formáció énekesnője Tunyogi Dóra, aki nemrég a Magyar Honvédség tehetségkutatóján „szóló ének” kategóriában, különdíjat kapott.  A tehetséges énekesnő sok korábban megjelent pop-, jazz dal vokalistája, valamint több zenekar énekese volt, az elmúlt időszakban… – tudtuk meg Czikora Tamástól, aki még azt is elárulta, hogy egyenlőre pozitívak a visszajelzések a dalukkal kapcsolatban, ezért ezen felbuzdulva szeretnék a későbbiekben hasonló hangvételű dalokkal megörvendeztetni a nagyérdeműt.

A videóklipből 2 változat is készült, mivel az alkotók nem tudták eldönteni melyik verzió legyen…