A magyar Barry Whiteként is aposztrofált Éliás Gyula Jr. hosszú idő után új dallal jelentkezett.  Az életörömről, valamint a zene és a művészet elpusztíthatatlanságáról szóló új dalhoz egy közösségi videókból összevágott klip is készült, amelyben több hazai híresség is feltűnik. 

Pillanatkép Éliás Gyula Jr. "CoviDance" klipjéből / Forrás: YouTubePillanatkép Éliás Gyula Jr. "CoviDance" klipjéből / Forrás: YouTube

Többek közt Varga Viktor, Harsányi Levente valamint Ungár Anikó is táncra perdül az életigenlő videoklipben, amit az utánozhatatlan hangú és stílusú énekes párja: Létay Dóra színésznő rendezett.

Aki követi Éliás Gyula Jr. közösségi oldalát az láthatta, hogy a most megjelent videoklipet hamarosan egy újabb követi majd. Egy húsz évvel ezelötti dalát porolta le az énekes. A 2000-es évek elején működő Staff együttes "Csak ennyi kell" című funky slágerét hallhatjuk hamarosan új verzióban.  Éliás Jr a zeneszerzés és szövegírás mellett énekes frontemberként képviselte a zenekart anno. a "Kacsamadár" című dal tette őket ismertté Magyarországon.