Kilencedik alkalommal ünnepeli a művészetet a Cervinus Teátrum a víz felett; július 15 és 28. között a Szarvasi Vízi Színházban. A tizennégy napos összművészeti fesztiválon a pihenés, a szórakozás és a kultúra hármas egységében ’követhetjük’ a Szarvast.

Cervinus Művészeti Fesztivál sajtótájékoztató 2020 / Fotó: Babák ZoltánCervinus Művészeti Fesztivál sajtótájékoztató 2020 / Fotó: Babák Zoltán

Bővebben ...

A magyar Barry Whiteként is aposztrofált Éliás Gyula Jr. hosszú idő után új dallal jelentkezett.  Az életörömről, valamint a zene és a művészet elpusztíthatatlanságáról szóló új dalhoz egy közösségi videókból összevágott klip is készült, amelyben több hazai híresség is feltűnik. 

Pillanatkép Éliás Gyula Jr. "CoviDance" klipjéből / Forrás: YouTubePillanatkép Éliás Gyula Jr. "CoviDance" klipjéből / Forrás: YouTube

Bővebben ...

Július első hetében a Kecskeméti Zenészegylet szervezésében impozáns helyszínen kerül megrendezésre a több napos dalszerző és dalszövegíró tábor, ami a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Forrás: Dalszövegíró Tábor Kecskemét FacebookForrás: Dalszövegíró Tábor Kecskemét Facebook

Bővebben ...

Először fordul elő, hogy a Charlie Band és a Tátrai Band egy este alatt egy színpadon lép fel. A zenekarok egymás után játszanak, de közös örömzenéléssel is meglepik a közönséget - olvasható a szervezők közleményében.

Charlie és Tátrai / Forrás: FacebookCharlie és Tátrai / Forrás: Facebook

Bővebben ...

zenekultlogo 260